Sunday, August 14, 2022
Home Tags Zgjedhjet ne PD

Tag: zgjedhjet ne PD

Patozi “tur në të gjithë Shqipërinë që tu shpjegojmë demokratëve atë...

0
Ish-nënkryetari i PD-së Astrit Patozi  ka zbuluar lëvizjen e re të tij dhe grupit që kundërshton mënyrën si po zhvillohen zgjedhjet për kryetarin në...