Thursday, August 11, 2022
Home Tags Taksa e prones

Tag: taksa e prones

Perjashtimet nga taksa e prones

0
Familjet në ndihmë ekonomike, një pjesë e pensionistëve dhe disa kategori të tjera të shtresave në nevojë nuk do të paguajnë taksë prone. Qeveria...