Sunday, August 14, 2022
Home Tags SHISH

Tag: SHISH

SHISH pergjon kreret e policise, doganes dhe tatimeve

0
Shërbimi Informativ Shtetëror ka dalë nga konturet ligjore, ku objekti i punës së tij është sigurimi i inforamcioneve për sigurinë kombëtare, ndërkohë që kohët...