Sunday, August 14, 2022
Home Tags Rregullat

Tag: rregullat

Llotaria Amerikane, ja ç’fare duhet te dini para se te aplikoni

1
1. Çfarё do tё thonё fjalёt “vendas” dhe “ngarkimi”? Vendas nё pёrgjithesi do tё thotё dikush qё ka lindur nё njё shtet tё caktuar,...