Thursday, August 18, 2022
Home Tags Presidenti i ri

Tag: presidenti i ri

Meta: Zgjodha Presidencën me mendje, jo me zemër

0
Ilir Meta është betuar me një fjalim standart, korrekt dhe duke i’u shmangur çdo lloj kunje apo interpretimi politik të dy kuptimshëm. I vetmi...

Detajet e ceremonisë/ Meta betohet sot President

0
Ilir Meta do të marrë sot zyrtarisht detyrën e Presidentit të Republikës, pas betimit që do të bëjë në Parlament, në seancën e jashtëzakonshme...