Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Prec Zogaj

Tag: Prec Zogaj

Prec Zogaj: Marrëveshja Rama-Basha premton një etikë të re të fushatës

0
Që nga dita e pardjeshme, qeveria politike katërvjeçare Rama-Meta është një qeveri e bashkadministrimit të zgjedhjeve parlamentare të 25 qershorit nga shumica dhe opozita....