Thursday, August 18, 2022
Home Tags Pankreatiti akut

Tag: pankreatiti akut

Kanceri i pankreasit, ja pse eshte shume i rrezikshem

0
Kanceri i pankreasit konsiderohet si nje nga tumoret me te rrezikshme dhe arsyeja eshte mos diagnostikimi ne kohe. Simptomat nuk shfaqen ne fazat e...