Sunday, August 14, 2022
Home Tags OSHEE

Tag: OSHEE

Qeveria 3 mld leke hua per OSHEE dhe KESH

0
Opozita e fokusoi debatin për aktin normativ që ndryshon buxhetin e shtetit në një fenomen, sipas saj shqetësues, që ka ndodhur së fundmi në...