Sunday, August 14, 2022
Home Tags Olti Curri

Tag: Olti Curri

Olti Curri dhe Rosela Gjylbegu, debatojne me tone te ashpra

0
Një debat me tone të ashpra ka lindur mes këngëtares Rosela Gjylbegu dhe opinionistit Olti Curri. Sjellja e Olti Currit në jurinë e të rinjëve...