Thursday, August 18, 2022
Home Tags Morena taraku

Tag: morena taraku

Morena Taraku: Ju tregoj ditët e mia të nxehta

0
Morena Taraku ka fituar kurorën e bukurisë në Kosovë, dhe atje është shndërruar në një personazh të dashur. Së fundmi ajo po bëhet e njohur...