Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Lekura

Tag: lekura

Ekspertët e bukurisë, 6 faktorët që dëmtojnë lëkurën, si t’i shmangim

0
Ekspertët e bukurisë analizojnë “vrasësit” e lëkurës 1- Dielli dhe rrezet ultravjollcë Qëndrimi i gjatë në diell dobëson dhe shkatërron lëkurën duke shfaqur njolla, zona super...