Thursday, August 18, 2022
Home Tags Legalizime

Tag: legalizime

Legalizimet, ndryshon ligji

0
Qeveria do të ndryshojë ligjin për t’i hapur rrugë legalizimit të rreth 160 mijë objekteve informale, të cilat kanë probleme dhe nuk mund të...