Thursday, December 9, 2021
Home Tags Kirurgjia plastike

Tag: kirurgjia plastike

Çfare eshte kirurgjia estetike – plastike dhe kur duhet ti nenshtrohemi

0
Kirurgjia plastike është një ndërthurje e njohurive shkencore, mjeshtërisë së gishtave dhe intuitës artistike të kirurgut. Qëllimi kryesor i kirurgjisë plastike është përmirësimi më i...