Sunday, August 14, 2022
Home Tags Kanelle

Tag: kanelle

Mjalti dhe kanella bejne mrekulli ne organizmin tone

0
Është konstatuar se përzierja e mjaltit me kanellë shëron shumë sëmundje. Ne po renditim listën vijuese të sëmundjeve që mund të shërohen me mjaltë...