Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Kanceri

Tag: kanceri

Modifikohet virusi që lufton kancerin

0
Studiuesit e Universitetit të Gjenevës dhe Bazelit kanë arritur që të modifikojnë një virus për të luftuar kancerin, duke sulmuar qelizat kancerogjene. “Testet e para...