Wednesday, December 8, 2021
Home Tags Jeta e Putinit

Tag: Jeta e Putinit

Si jeton Vladimir Putin? Cilat janë zakonet e presidentit rus?

0
Vladimir Putin është një buf! Po, po. Presidenti rus jeton natën dhe praktikisht të gjithë ditën e kalon duke parazituar në shtrat. Ai mund...