Tuesday, July 5, 2022
Home Tags Gjergj Kastriot Skenderbeu

Tag: Gjergj Kastriot Skenderbeu

Gjergj Kastriot Skenderbeu do behet film ne Hollywood

0
Joe DioGuardi, ish kongresmen në Amerikë, dëshiron të realizojë një film mbi Gjergj Kastriot Skënderbeun dhe historinë e tij. Ish kongresmeni DioGuardi, i cili është...