Wednesday, December 8, 2021
Home Tags Fioralba Dizdari

Tag: Fioralba Dizdari

Miss Universe Kosova dhe Shqipëria terhiqen nga gara

0
Miss Universe Albania 2013, Fioralba Dizdari dhe Miss Universe Kosovo, Mirjeta Shala nuk do të marrin pjesë në konkursin Miss Universe 2013, që zhvillohet...