Wednesday, December 8, 2021
Home Tags Eva Braun

Tag: Eva Braun

Sekreti i Eva Braun. Ishte nga nje familje hebrenjsh

0
Eva Braun ka qenë e dashura e Adolf Hitlerit për më shumë se 12 vjet dhe gruaja e tij për rreth 40 orë, përpara...