Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Ermal hoxha

Tag: ermal hoxha

126 vite burg për banden e Xibrakes. Ja sa kerkon prokuroria...

0
Prokuroria ka kerkuar deklarimin fajtor dhe dënimin me burg për gjithë të pandehurit e dosjes “Xibraka”  ne seancën gjyqësore te Krimet e Rënda në...