Thursday, August 18, 2022
Home Tags Ekspertët e bukurisë

Tag: Ekspertët e bukurisë

Ekspertët e bukurisë, 6 faktorët që dëmtojnë lëkurën, si t’i shmangim

0
Ekspertët e bukurisë analizojnë “vrasësit” e lëkurës 1- Dielli dhe rrezet ultravjollcë Qëndrimi i gjatë në diell dobëson dhe shkatërron lëkurën duke shfaqur njolla, zona super...