HYRJE Etiketimet Dosje

Etiketim: dosje

Abuzimi me rrugët, prokuroria dërgon në gjyq dosjen e “peshqve të mëdhenj”

Dergohen ne gjyq dy ish drejtoret e rrugeve, Andi Toma dhe Dashamir Xhika si dhe vartes te tyre e biznemene te akuzuar per abuzime...

Dosjet e 400 ish-të përndjekurve që u mungojnë dokumentet

Pjesa më e madhe e dosjeve të trash­gimtarëve që përfi­tojnë këstin e parë dhe të dytë, kanë mungesë dokumentacioni në dosje. Ky është konstatimi...

Te fundit