Thursday, August 18, 2022
Home Tags Dardha

Tag: dardha

Dardha dhe vetite kuruese te saj

0
Ky frut i ëmbël përbën një burim të madh vitaminash dhe kripërash minerale. Dardha nuk përmban substanca që shkaktojnë alergji, prandaj rekomandohet si ushqim...