Sunday, September 19, 2021
Home Tags Bledi Mane

Tag: Bledi Mane

Bledi Mane: Klithmë lebetitëse për djalin e Fahri Balliut

0
Qajani hallin Pogradecit. Qajani hallin dhe shpetojeni sa nuk eshte vone. Refuzojeni duke mos e votuar kete koketul se eshte fyese dhe poshteruese te...