Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Bajamet

Tag: bajamet

Mishi i huaj ne hunde dhe bajamet. Ja kur duhen operuar

0
Tonsillet e shendosha (apo bajamet sic I quajme) jane pothuajse te fshehta ne ne ate qe quhet llozhe tonsilare.Kur ato marin infeksion (tonsilit akut)bymehen,skuqen...