Sunday, January 29, 2023
Home Tags Autism

Tag: autism

Autizmi, simptomat me te cilat shfaqet semundja

15
Autizmi është një çrregullim i rëndë i funksioneve të trurit dhe për rrjedhojë edhe çrregullime të sjelljes njerëzore, që veçohet me një dëmtim të...