Wednesday, May 31, 2023
Home Tags Armand Shkullaku

Tag: Armand Shkullaku

Shpërblimi i qeverisë për Vitin e Ri

0
Këtë fundviti nuk do të ketë shpërblim për pensionistët. As për punonjësit e administratës dhe familjet në nevojë. Madje as premtime se viti që...

Armand Shkullaku: Kosova kushtëzon Serbinë

0
Kancelarja gjermane, Angela Merkel, shpalli zyrtarisht në mes të Beogradit kushtëzimin e këtij të fundit me Kosovën në rrugën e integrimit për në BE....