Wednesday, December 8, 2021
Home Tags Albert veria

Tag: Albert veria

Ndahet nga jeta Artisti i Popullit, Albert Veria (Xha Sulo)

1
U nda nga jeta nga një sëmundje e rëndë, Artisti i Popullit, Albert Verria, aktor i madh i dhjetra roleve në kinematografinë dhe dramës...