Home Teknologji Reklamat video po pranohen gjithnje e me shume duke shtuar fitimet

Reklamat video po pranohen gjithnje e me shume duke shtuar fitimet

790
1
Hulu.com kohët e fundit njoftoi se faqja e internetit do të fitoje $ 240,000,000 në 2010, nje rritje në mënyrë drastike nga 108.000.000 $ në 2009. Dhe një pjesë e madhe e mund t’i atribuohet një rritjeje të mprehtë në shpenzimet ad video. Ky treg pritet të kete nje rritje befasuesese me 48% 48 midis 2009 dhe 2010,sipas eMarketer. Sigurisht, Hule ka disa partneritete në vend me transmetuesit me të mëdhenj dhe prodhuesit video. Por ky lajm është po aq i mirë për reklamuesit më të vogjel, prodhuesit video dhe pronarët e internetit.
Freewheel, një ofrues i reklamave video i cili punon me Turner, Discover, YouTube, CBS dhe më shumë, pretendon se normat e përfundimit për reklamat pre-roll ka patur nje rritje me 9% nga tremujori i pare ne te tretin e 2010.
“Njerëzit janë duke mësuar duke pare shfaqje në një mjedis dixhital, dhe në të njëjtën kohë ata janë duke parë reklama gjithnjë e më shumë qe ngjajnë me televizionin, “tha Doug Knopper, CEO, freewheel.
Reklamat Mid-roll janë përfunduar pothuajse, e ndjekur nga pre-roll, sipas analizave te Freewheel më shumë se 3 miliardë reklama jane shërbyer në tremujorin e trete. Reklamat Post-roll janë më pak të shikuar. Rritja në reklama të shikuara mund të jetë për shkak të disa faktorë duke përfshirë pranimin e përdoruesit, një rritje në total videoshiquarat online, dhe ‘reklamuesit kane fituar ekspertizë në periudhë te shkurter.
Previous articleRozana Radi dhe Rezarta Shkurta behen serisht protagoniste pas zenies me grushta
Next articleKërkesat ndaj shtetasve shqiptare dhe tarifat qe duhen paguar ne vendet Schengen

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here