Home Ekonomi AMC pritet të marrë licensën e dytë të 3G

AMC pritet të marrë licensën e dytë të 3G

778
1

Licensa e dytë e shërbimit 3G në Shqipëri duket se do merret nga kompania celulare AMC e cila ka ofruar vlerën më të lartë për blerjen e saj. Komisioni i Vlerësimit të Ofertave në AKEP pritet ta shpallë fituesin brenda pak ditëve.

Mësohet se AMC ka ofruar 15.1 milionë euro. Pas saj Renditet Eagle Mobile me 12.9 milionë euro ndërkohë që PLUS nuk ka bërë ofertë.

1 COMMENT

 1. FILJALET GREKE E OPERATORIT CELULAR AMC DHE VODAFON JANË VARRI I SHQIPËRISË.
  GREKU ËSHTË ULUR KËMBËKRYQ NË SHQIPËRI SI NË SHTËPINË E TIJË për arsye kështu duan qeveritarët tradhëtarë të djathtë dhe të majtë se janë të shitur kokë dhe këmbë tek greku TRADHËTARË, ARMIQ,KRIMINELA ,AGJENTA SPIUNAetjetj.Meqënse qeveria Berisha u ngjir për prioritetet për cilat prioritete e ka fjalën për tu shërbyer interesave të shqiptarëve apo intresave sërbëve dhe grekëve? Si Sali berisha dhe Fatos Nanua nuk la në firma greke dhe sërbe e filiale e banka greke pa sjellë. Gjithsej janë në Shqipëri 272 firma greke . A janë firmat greke dhe sërbe më fuqishme në botë apo kështu u intereson tradhëtarëve qeveritarë? Ku është qëllimi erdhën për të ndihmuar apo për të sunduar? AMC dhe VODAFON firmat greke janë KALI TROJËS në zemër të Atdheut janë VARRI I SHQIPËRISË .
  AMC dhe VODAFON janë dy kompanitë me xhiron më të madhe vjetore në Shqipëri për vitin 2004. Rreth 46 miliardë lekë, apo 15, 500 lekë për frymë kanë shpenzuar shqiptarët për të komunikuar në distancë me njëri-tjetrin gjatë vitit 2004. Qeveritarët tradhtarë të majtë dhe të djathtë instaluan qarqet shoviniste në Shqipëri duke kontribuar në shkombëtarizimin e Shqipërisë.Është e vërtetë e hidhur që qarqet shoviniste me në krye kryeqeveritarin Anastasios Janullatosin që është kreu i shovinizmit grekomadh në Tiranë, që ngriti kisha pafund po mos të harroj që, Janullatosi, ka blerë shtypin shqiptar, ka blerë kanalet televizive shqiptare, ka futur në thes formacionet politike shqiptare të të dy krahëve, organizatat e ashtuquajtura të pavarura, ndërton kisha dhe manastire me simbolikë greke anekënd Shqipërisë së Jugut. Të gjitha kanalet TV fillojnë me shprehjen “ky spektakël ,ky emisjon,mundësohet nga….AMC.”.
  Dhe mos të harojmë se AMC dhe VODAFON kanë tarifat më të shtrenjta në Evropë,pra mundësia u është dhënë qeveritarëve por nuk u leverdis qveritarëve shqiptarë se marin ata racionin e majmë për veten e tyre pra pijnë gjakun e popullit.
  Mbi të gjitha është për të theksuar se ato firma që kanë ardhurnë të vërtetë në Shqipëri nuk janë firma por janë filjale të filjaleve të postës greke na bëhen firma në Shqipëri duke na shtuar numurin e abonentëve njësoj sikur të jenë në teritorin grek .Firmë quhet ato që prodhojnë kur lidhesh direkt me burimindhe jo filjalet e filjaleve na bëhen firma në Shqipëri ..Janë aq të shumta shkeljet ligjore nga ana e qeveritare që po të hapen kartat qeveritarët shpallen TRADHËTARË TË KOMBIT SHQIPTAR.
  Greqia Ka burim kryesor Shqipërinë Greqia që fitoni nga filjalt postës greke të AMC dhe VODAFON 400milion euro në vit.AMC blen 12.6% aksione të shtetit për 48 milionë euro.
  Proçesi i privatizimit të AMC-së kishte filluar që në vitin 2000, ku 85% të aksioneve të saj iu shitën kompanisë fituese “Cosmote&Telenor” për 85.6 milionë USD. Pjesa e mbetur e aksioneve nisi të shitej në korrik 2008.Filjali i postës greke AMC mer milarda,përse mos ti marrë Shteti shqiptar ato milarda të ndërtojë rrugë ujsjellësa . Punojnë shqiptarët në greqi për grekun punojnë dhe në shqipëri për grekun se kështu duan qeveritarët tradhëtarë të majtë dhe të djathtë.Greku paguan milarda të na shkatërojë Shqipërinë ,qeveritarët i varin ujkut mëlçitë në qafë.Sot është qëngj AMC dhe VODAFON grek nesër bëhet GJIGANT dhe përbys kurë të dojë qeverinë .Varësia ekonomike sjell varësinë politike.AMC financon degën e gjuhës greke në Universitetin e Gjirokastrës paguan 150 euro në muaj studentët shqiptarë që të regjistrohen në degën greke .Cili është QËLLIMI i AMC të integrojë shqiptarët apo TË SHKOMBËTARIZOJË SHQIPTARËT?
  CILAT INTERESA E KËRKONIN që milionat e eurove të përfitimit të firmave greke AMC dhe VODAFON në Shqipëri e kërkonin interesat e Shqipërisë apo të Greqisë? Cilat interesa vuri në plan të parë qeverita Shqiptare e djathtë dhe e majt interesat e shtetit Shqiptar apo interesat e shtetit Grek ? Nuk mjaftojnë këto por dhe çdo bisedë e shqiptarëve me njëri tjetrin regjistrohet ,përgjohet dhe kontrollohet nga AMC dhe VODAFON sepse kështu duan QEVERITARËT TRADHËTARË TË MAJTË DHE TË DJATHTË..AMC dhe VODAFON VARI I VËRTETË I SHQIPËRISË JASHTË NGA TERITORI SHQIPTAR. A i mori parasysh qeveria shqiptare pasojat që rjedhin apo ky është objektivii tyre? Kush i bën këto veprime konkrete ata që duan Shqipërinë apo ata që nuk e duan Shqipërinë?Ç’farë mund të bëjënë TRADHËTARËT E KOMBIT SALI BERISHA dhe FATOS NANUA më tepër se kaq?.
  Qas maçin në sofër që të hajë thelat .A i mori parasysh qeveriia pasojat që rjedhin apo ky është objektivi I tyre? Qeveritarët me ndërgjegje të pastër na kanë kthyer në koloni të grekut.Nuk është hera e parë që qeveritarët kanë cënuar me qëllim interesat e kombit ata po dalin në mënyrë të hapur kundër popullit shqiptar këto e vërtetojnë faktet e shumta. Çfarë mund të bëjë ARMIK I POPULLIT SALI BERISHA dhe FATOS NANUA më tepër se kaq? Amund ti realizonte këto greku dhe sërbi pa marrë kalanë nga brënda?
  Qeveria Berisha para njëvit e gjysëm i uli taksen nga 20 ne 10%filjaleve greke në Shqipëri konkretisht AMC,dhe VODAFON .Për cilë është e interesuar qeveria Berisha për të mbrojtur interesat e konsumorë shqiptarë apo për të mbrojtur interesat e biznezmenë grekë?
  Tarifat e kripura, fitimi vjetor i kompanive celulare, miliona euro në vit, pse nuk ndërhyn Qeveria? Kush janë anetarët e bordeve dhe Këshillave Mbikqyrës të Kompanive, lidhjet me politiken, etj?Nafta shqiptare vete në greqi dhe përpunohet se kështu duan qeveritarët tradhëtarë dhe shqiptarët blejnë naftën shqiptare tek greku.
  Gjatë vitit të kaluar, i dhamë Greqisë:• 406.5 milionë euro mallra të importuara• 400 milionë euro duke përdorur AMC dhe Vodafone• 68.6 miliardë lekë në formë depozitash në katër bankat greke që veprojnë në Shqipëri• Gjithsej i dhamë grekëve mbi 1.5 miliardë euro, ose 25% të prodhimit të brendshëm bruto të vendit tonë.GREQIA MBAN SHQIPËRINË APO SHQIPËRIA MBAN GREQINË?VËLLEZËR DHE MOTRA! ATDHEU NË REZIK DREJT SHPËRBËRJES DREJT SHKOMBËTARIZIMITNGA NGA ARMIKU I BRËNDSHËM NË BASHKËPUNIM ME ARMIQTË E JASHTËM.NGA TRADHËTARË TË KOMBIT ,ARMIQ TË POPULLIT. EDHE SËRBË OSE GREK TË ISHE SALI BERISHA DHE FATOS NANUA NUK DO DILNIN KAQ HAPUR POR FAKTET KANË VËRTETUAR SHUMË HERË SE JANË MË SËRBË NGA SËRBËT DHE MË GREKËT NGA
  LITARI ËSHTË SHUMË PAK PËR ARMIKUN E POPULLIT SHQIPTAR , TRADHËTARI I KOMBIT SHQIPTAR,KRIMINELIN E POPULLIT SHQIPTAR SALI BERISHËN DHE FATOS NANON ILIR META,GENC RULI ME KOMPANI..
  ASNJË FIRMË GREKE NË TERITORIN SHQIPTAR .FIRMAT GREKE VARRI I VËRTETË I SHQIPËRISË.KALI I TROJËS NË ZEMËR TË ATDHEUT.GREKU KA FANTAZINË NË GJAK PËR DJALLËZI DINAKËRI PËR TË REALIZUAR QËLLIMIN E TIJË TË RETHON ME DASHURI KUR DO TË TË FUTË THIKËN NË PABESI.JASHTË NGA TERITORI SHQIPTAR FILJALET GREKE E OPERATORIT CELULAR AMC DHE VODAFON ATO JANË VARRI I SHQIPËRISË.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here