Tuesday, May 24, 2022
Home Zgjedhjet në PS, deputetët takohen me kryetarin zgjedhjetps

zgjedhjetps

Deputetet e PS, Ilir Gjoni dhe Alfred Dalipi, duke dale nga nje mbledhje te grupit parlamentar te PS, ku eshte marre vendimi kunder ndryshimit te rregullores se Kuvendit, e cila ka te beje me dekretet e presidentit per anetaret e rinj te Gjykates Kushtetuaese.