Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Xha sulo

Tag: xha sulo

Ndahet nga jeta Artisti i Popullit, Albert Veria (Xha Sulo)

1
U nda nga jeta nga një sëmundje e rëndë, Artisti i Popullit, Albert Verria, aktor i madh i dhjetra roleve në kinematografinë dhe dramës...