Tuesday, August 16, 2022
Home Tags X Factor Albania

Tag: X Factor Albania

Tuna dhe Alketa, sherr në “X Factor”

1
Ju kemi thënë edhe më parë që televizioni është një gënjeshtër e bukur… Sepse, megjithëse në ekran duket sikur nuk ka ndodhur asgjë, Tuna...