Sunday, February 5, 2023
Home Tags Vaji i mustardes

Tag: Vaji i mustardes

5 këshilla të çuditshme mjekesore. Konsumi i aspirines dhe vaji i...

0
1- Konsumi ditor i aspirinës duhet të jetë 1 e katërta e tabletës 100 miligramëshe, mënjanon rrezikshmërinë e atakut në zemër. Aspirinat ndalojnë procesin...