HYRJE Etiketimet Thanas Mustaqi

Etiketim: Thanas Mustaqi

Thanas Mustaqi: A do firmosë Shqipëria kundër ‘trafikantëve kosovarë’?

Nesër në Tiranë do të nënshkruhet një marrëveshje për zhvillimin e kontakteve profesionale dhe shkëmbimin e informacionit mes shërbimeve të specializuara ruse dhe shqiptare...

Te fundit