Wednesday, December 8, 2021
Home Tags Taksi

Tag: taksi

Rregulla të reja për shërbimin “Taksi”, sanksionet dhe kriteret

0
Qeveria ka vendosur rregulla të reja për shërbimin “Taksi”, të cilat bllokojnë automatikisht taksitë që punojnë të pa pajisur me licencë. Kështu, pamja e...