Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Speci djeges

Tag: speci djeges

Speci djeges, sekreti per jete te gjate dhe te lumtur

0
Kërkime të bëra në Kinë kanë konstatuar se konsumimi i përditshëm i specit djegës në gatime ulin nivelin e vdekshmërisë me 14%. Këto studime kanë...