Sunday, August 14, 2022
Home Tags Rezart Taci

Tag: Rezart Taci

Përmbarimi sekuestron tetë pasuri të biznesmenit Rezart Taçi

0
Përmbarimi sekuestron tetë pasuri të biznesmenit Rezart Taçi, ku pesë prej tyre janë në fshatin Rinia dhe pjesa tjetër ndodhet në zonën e autostradës...