Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Qemal Stafa

Tag: Qemal Stafa

Stadiumi i ri “Qemal Stafa” perfundon ne 2018

0
Kompania "Manica" është kompania fituese e për disenjimin dhe ndërtimin e stadiumit kombëtar "Qemal Stafa". Stadiumi u ndërtua për herë të parë në 1946...