Wednesday, December 8, 2021
Home Tags Pagat dhe privilegjet

Tag: pagat dhe privilegjet

Pagat dhe privilegjet e anëtarëve të organeve të Vettingut

0
Ata janë njëzeteshtatë dhe sot konsiderohen si njerëzit më të rëndësishëm në Shqipëri, për shkak të përgjegjësisë historike, pritshmërive dhe besimit që u kanë...