Thursday, February 2, 2023
Home Tags Neritan Ceka

Tag: Neritan Ceka

Perplasje Qeveri – Presidence. Nishani refuzon te shkarkoje Ceken

0
Qeveria dhe Presidenti kanë hyrë në njëngërç sipas burimeve mediatike  për shkak të emrit të ambasadorit shqiptar në Romë, Neritan Ceka. Shqiptarja.com raporton që qeveria...