Sunday, November 28, 2021
Home Tags Ndotja e mjedisit

Tag: ndotja e mjedisit

Plasin dhe derdhen në det ujërat e zeza në plazhin e...

0
Pushuesit e Ksamilit ditën e sotme janë përballur me një surprizë aspak të këndshme.  Një tubacion i ujërave të zeza ka plasur dhe ato...