Thursday, August 18, 2022
Home Tags Mentor Kikia

Tag: Mentor Kikia

Jo vetëm gjyq publik gjykatësve të korruptuar

0
Beteja me dhe për drejtësinë tashmë ka filluar hapur. Pas vitesh, kur akuzat vinin vetëm në formën e sondazheve të organizatave që vlerësonin shkallën...

Në një shtet të korruptuar Juliani zëvendëson drejtësinë

0
Kurioziteti dhe makthi i madh publik se kush e kishte porositur vrasjen e “një biznesmeni shumë të madh” në Durrës, u shuan. Ai ishte...