Thursday, August 18, 2022
Home Tags Levizjet e shtetasve

Tag: levizjet e shtetasve

Lëvizjet e shtetasve në Shqipëri per muajin Korrik 2017

0
Numri i shtetasve shqiptarë dhe të huaj të hyrë në territorin shqiptar, në muajin Korrik 2017 është 1.379.302. Krahasuar me Korrik 2016, ky tregues...