Sunday, January 29, 2023
Home Tags Kujtesa

Tag: kujtesa

Ja si ta ruajmë kujtesën

0
Pas kalimit të moshës 50-60-vjeçare shfaqen edhe problemet e para me kujtesën dhe me lidhjen mes imazheve e mendimeve. Këto probleme mendore janë në një...