Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Kanceri gjirit

Tag: Kanceri gjirit

Kanceri i gjirit, sot konsulta falas te liqeni artificial

0
Gratë dhe femrat shqiptare mund të marrin sot konsulta dhe asistencë falas nga mjekët onkologë pranë Liqenit Artificial në Tiranë, pikërisht në këndin e...