Monday, March 20, 2023
Home Tags Hipoteka

Tag: hipoteka

Rama: Do te bashkojme ALUIZNI-n dhe Hipoteken

0
Gjirokastra ka qenë stacioni i radhës i kryeministrit Rama për të zhvilluar dëgjesën me qytetarët. Sikurse në qytete të tjera ku ka zhvilluar seanca të...

Nuk ka tapi për pallatet, ja si do u jepet zgjidhja

0
Për çdo pallat i cili nuk është hi potekuar ende pasi ndërtuesi i tij mund të jetë larguar, ekziston një procedure e veçantë e...