Thursday, February 2, 2023
Home Tags Guret ne Veshka

Tag: Guret ne Veshka

Simptomat dhe Kurimi i Gureve ne Veshka.

0
Gurët në veshka janë masa të forta kristalinash me forma dhe përmasa të ndryshme që formohen brenda sipërfaqes së veshkave. Ato zakonisht janë të...