Wednesday, July 6, 2022
Home Tags Forca ushtarake

Tag: forca ushtarake

Shqiperia pjese e stervitjes se NATO-s per stabilitetin rajonal

0
Forcat e Armatosura të Shqipërisë morën pjesë në stërvitjen e përvitshme “Saber Guardian”. Stërvitja u organizua nga vendet anëtare të NATO-s dhe përfshiu 25.000 ushtarakë,...