Thursday, August 18, 2022
Home Tags Aleksandër Gjoka

Tag: Aleksandër Gjoka

Tre ikonat e muzikës rock ngrene ne kembe Pallatin e Kongreseve

0
Tre ikonat e muzikës rock janë duke mbajtur recitalin e parë, atë të ëndrrave, në “Pallatin e Kongreseve”. Elton Deda, Redon Makashi dhe Aleksandër...